Nya läsare

2010-11-30, 22:20:20 / Kategori: Allmänt

 
Vad trevligt att så många har hittat hit..
         Vi är tacksamma för dem beställningar som vissa av er har gjort.. och hoppas att ni blir nöjda med era val. 
För er som inte vet så mycket så är det nämligen så att vi säljer snygga, praktiska men framför allt billiga fodral åt kvinnliga intimprodukter. Fodralen kostar 69 stk och frakten ligger på 12 kr... 

Är ni intresserade så kan ni kommentera detta inlägg eller nå oss via mejl. [email protected]
Ps glöm inte att dem 50 första som beställer, får den gratis ifylld med tamponger och bindor från Libresse!


UF- mässa

2010-11-30, 19:26:03 / Kategori: Allmänt


Välkomna till den regionala uf-mässan på torsdag den 2/12 i baltiska hallen där ni kommer ha möjlighet att beställa våra produkter till ett väldigt bra pris, och få mer info om oss som företag. Varmt välkommna! 

 / Just In Case UF.


ungdomsföretagande

2010-11-28, 21:10:19 / Kategori: Allmänt


Hej!

Vi är ett gäng tjejer från Malmö Borgarskola som har startat ett UF. Vi ska sälja ett snyggt och praktiskt fodral åt kvinnliga intimprodukter. Anpassad till att hålla tamponger, bindor osv. Priset är ännu inte fast men kommer att ligga mellan 60-80 kr.

Vi har även äran att vara sponsrade utav Libresse. Dem 50 första som köper får fodralet ifyllt med bindor och tamponger. En perfekt start!

Ni kommer att få följa oss en hel del under det här året, då vi bland annat kommer att stå på olika mässor,loppis, vi kommer även att befinna oss på tjejmässan som är under februari lovet. 

Det går alldeles utmärkt att beställa, oavsett var ni bor. Kommentera gärna om det är något ni undrar över, ni kan även nå oss via mejl, [email protected]
              Mycket snygg,enkel och framför allt billig!    


Välkommen till min nya blogg!

2010-11-11, 23:39:16 / Kategori: Allmänt